Bibliotheek en theater CulturA weer open | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Bibliotheek en theater CulturA weer open

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Sinds donderdag 19 november mogen bibliotheken en de theaters weer open en gelden de coronamaatregelen van 14 oktober. De medewerkers informatie en advies, de gastvrouwen en gastheren van Bibliotheek Oostland zien u graag komen! 

De bibliotheek heeft een doorstroomfunctie met een toegangsbeleid en biedt naast de mogelijkheid tot lenen en inleveren van materialen zit/studie/werkplekken aan waarvoor wel gereserveerd moet worden. Dat reserveren kan ook aan de deur zelf, vragen of er plek is. Er is een registratieplicht voor gebruik van de werkplekken. Het toegangsbeleid bestaat uit het pakken van dvd-doosje bij binnenkomst, te vergelijken met het winkelmandje bij de drogist. Per locatie mag er een verschillend aantal mensen tegelijk binnen zijn. 

Wel is vanaf 1 december het dragen van een mondkapje verplicht. Vanwege de maatregelen rond en gevolgen door corona gelden de aangepaste openingstijden in ieder geval tot 1 januari 2021. De verhuur van ruimtes, het gebruik van zalen kan onder de daarvoor geldende afspraken doorgaan. Voor informatie mail naar verhuur@bibliotheekoostland.nl en verhuur@culturaenzo.nl

Theater CulturA & Zo in Nootdorp start ook weer met de voorstellingen. De horeca is echter nog gesloten en er mogen dertig bezoekers maximaal naar een voorstelling. Bezoekers worden hierover per mail geïnformeerd. In sommige gevallen wordt er geloot als de kaartverkoop het maximum van 30 heeft overschreden.

Meer berichten