Thuis uit eten dankzij Het Witte Paard | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Thuis uit eten dankzij Het Witte Paard

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Vanaf dinsdag 1 december kun je bij Het Witte Paard voor elke vrijdag, zaterdag en zondag een diner bestellen. Afhalen of thuis laten bezorgen: alles is mogelijk!

Het Witte Paard biedt heerlijke vers bereide driegangendiners. “Het enige wat je hoeft te doen is de warme gerechten opwarmen”, aldus David Schut van het Witte Paard. “De instructies voor het opwarmen van de gerechten vind je in de box.” Naast complete diners, is het ook mogelijk om borrelplanken te reserveren, zoals het Witte Paard Plateau met bruschetta carpaccio, serranoham, chorizo, truffelsalami, makreelsalade en nog veel meer. David: “Houd onze website in de gaten, want het aanbod wordt regelmatig aangepast.”

Kerstmis
Voor kerst heeft het bekendste partycentrum van Nootdorp wat leuks in petto. Ze hebben een speciaal kerst verwenmenu à 37,50 euro per persoon samengesteld voor een echt, warm kerstgevoel.

Het Witte Paard bezorgt vrijdag, zaterdag en zondag tussen 15.00 en 17.00 uur in Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Ypenburg en Leidschenveen. De bezorgkosten zijn 5 euro. Afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag kan tussen 15.00 en 20.00 uur.  

Klik hier om te bestellen!Meer berichten