PLUS Sabine Zondag flink vernieuwd en bijna helemaal klaar! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

PLUS Sabine Zondag flink vernieuwd en bijna helemaal klaar!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Afgelopen week was een drukke en hectische week voor Sabine en haar team. Wat wordt de winkel mooi en wat is er veel werk verricht. 

Het vers assortiment is flink verruimd en er is een groot assortiment aan tapas en verschillende Hollandse en buitenlandse kazen toegevoegd. Ook is er nieuwe lokale partner te bewonderen! Sinds deze week zijn de producten van Hoeve Biesland te koop bij PLUS Sabine Zondag. Vers vlees, verse vleeswaren, het bekende groentekistje en diverse soorten biologisch brood. 

Tevens is de winkel een officieel verkooppunt van Leonidas bonbons geworden, met een zeer ruim assortiment aan lekkere bonbons. Uniek in Pijnacker, dus kom straks zeker voor de feestdagen als kadootje of voor jezelf een vers doosje bonbons scoren. 

Op de afdeling kruidenierswaren is ook het één en ander veranderd. Er hingen al hele mooie digitale prijskaartjes voor de schappen, maar nu hebben alle schappen ook een flinke opknapbeurt gekregen en zijn er nog meer meters schap bijgekomen. Wij hebben heel goed gekeken naar onze productgroepen en het assortiment dat uitgebreid moest worden extra meters schap gegeven, aldus Sabine. 

In onze winkel is lekker en goed eten nog meer centraal komen te staan. Wij zien onze klanten als gasten die wij willen verwennen met heel veel lokale producten van goede kwaliteit. Wij luisteren naar onze klanten en proberen onze winkel continu te verbeteren. Het resultaat wordt echt super mooi, daar hebben we hard voor gewerkt Vertelt Sabine vol trots! 

Sabine en haar team kijken enorm uit naar de afronding van de grootste verbouwing. Dat gaat nu eindelijk echt opschieten! Op vrijdag 11 december kan het nieuwe rolpad als alles mee zit in gebruik worden genomen door klanten. Dan is het grootste gedeelte van de werkzaamheden afgerond. Gelukkig maar, want kerst is in aantocht en dan moet er uiteraard voor onze klanten een top winkel staan. 

De komende weken gaan wij de punten op de i zetten in onze winkel en blijven wij nieuwe producten toevoegen en gaan wij de winkel nog mooier maken! Zo willen wij de Keuken van Pijnacker nog verder opknappen, gaan wij verse vis van de afslag van Scheveningen verkopen en introduceren wij de kidsclub, waarmee boodschappen doen voor kinderen nog leuker wordt! 

Neem snel een kijkje bij PLUS Sabine Zondag. Een dynamisch, ondernemend, modern en fris bedrijf met een super enthousiast team. Dat team staat vol trots klaar om de komende weken de mooie winkel te showen. 

Meer berichten