Sint en Piet bij Drive Thru Grandcafé 1837 | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Sint en Piet bij Drive Thru Grandcafé 1837

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Sint en zijn allerleukste Pieten zijn zaterdag 28 en zondag 29 november vanaf 17.00 uur in de Drive Thru van Grandcafé 1837.

Op zaterdag 28 en zondag 29 november kun je Sint en zijn allerleukste Pieten coronaproof ontmoeten in de Drive Thru. Sint kent alle kentekens uit zijn hoofd! Weet Sint ook in welke auto jij zit? Voor de kinderen zijn er speciale Sinterklaas gepersonaliseerde menuboxen, snoepgoed en een extra attentie. Terwijl je wacht op je bestelling krijg je van Piet een glaasje limonade of warme chocomel. 

Maak kennis met de snelheidspiet, de kookpiet en de meisjespiet en krijg een ellenboog of voetkick. Een persoonlijke boodschap met leuke weetjes over de kinderen kan tot 16.00 uur op de afhaaldag gemaild worden naar bestellen@grandcafe1837.nl. “Wij zorgen dat de boodschap in een mooie rode envelop in de tas van jullie bestelling komt”, aldus eigenaresse Kim Kleijweg.

Op veler verzoek is het 1837 GOURMET compleet kerstpakket óók met Sinterklaas te bestellen op 4 én 5 december. Gourmet compleet bestellingen voor Sinterklaas kunnen tot 2 december geplaatst worden via de webshop.

Bestellen
Kijk snel op: grandcafe1837.nl.


Meer berichten