Logo telstar-online.nl
<p>Mulhuyzen, Derksen en Langelaan. Sowieso al een legendarisch drietal.</p>

Mulhuyzen, Derksen en Langelaan. Sowieso al een legendarisch drietal.

Marcel Mulhuyzen verrast Johan Derksen

  •   keer gelezen   Actueel

Dankzij Pijnackernaar Scal Langelaan (werkzaam voor o.a. Mojo, North Sea Jazz, Holland International Blues Festival) kon mede-auteur Marcel Mulhuyzen afgelopen vrijdag met hem naar Hilversum afreizen om het boek 55 Verrassende Verzamelelpees aan Neerlands bekendste voetbalanalist Johan Derksen te overhandigen.

Scal en Johan kennen elkaar goed vanwege Holland International Blues Festival dat jaarlijks in Grolloo gehouden wordt. Op het mediapark volgde ruim voor het programma Veronica Inside een warm ontvangst door Johan Derksen in zijn persoonlijke kleedkamer. Het boek, ook geschreven door initiator Erik Bevaart en Karel Kanits, werd zeer gewaardeerd door Johan, die in een grijs verleden zelf ook verzamelelpees samenstelde toen hij voor een platenmaatschappij werkte. 

Tijdens het gesprek, dat uiteraard over muziek ging, kwam de cameraploeg binnen en waardoor het boek en de beide Pijnackernaren met groot muziekliefhebber Johan Derksen vol in beeld waren tijdens het intro van het veelbekeken voetbalpraatprogramma.

Het boek is te koop bij Boekhandel Van Atten in Pijnacker

Meer berichten