Afbeelding

Christmaholic bezocht de kerstshow van Intratuin Pijnacker

Actueel 2.022 keer gelezen

Saskia de Laat, vooral bekend onder de naam ‘Christmaholic’, heeft onlangs een bezoek gebracht aan de kerstshow van Intratuin Pijnacker. Saskia is eigenaar van de grootste kerstblog van Nederland en België en deelt op haar website vooral veel kerstinspiratie, versiertips, knutselprojecten, kerstrecepten, winterse uitstapjes én geeft haar mening over de vele kerstshows die zij bezoekt.

“Een kerstshow vol zoete verrassingen”, zo noemt Saskia de kerstshow van Intratuin Pijnacker. Ze geniet vooral van het zoete en zalige candyland thema met roze zuurstokken en gingerbread poppetjes. Uiteraard heeft ze een leuke selfie gemaakt in het levensgrote snoephuisje en blijft de ijskraam ook niet onopgemerkt. Het valt haar op dat het kerstdorp dit jaar groter is opgezet dan voorgaande jaren. Of je nu kiest voor de altijd populaire Lemax huisje, een Fries dorp van Dickensville of de kleurrijke snoephuisje; de keuze is reuze!

Wat ze vooral sterk vond aan de kerstshow van Intratuin Pijnacker, was de bijpassende muziek bij ieder thema. Juist omdat het hoofdthema dit jaar ‘Welkom in Verwonderland’ betreft, is het belangrijk om alle zintuigen te prikkelen. Dus ook het gehoor!

Tot slot blijft het laatste thema van de kerstshow zeker niet onbesproken; Intratuin Pijnacker heeft namelijk een ware Marokkaanse souk nagebouwd met bijpassende ‘marktkraampjes’, natuurlijke kleuren, droogbloemen, prachtige vazen en potten van aardewerk en zelfs een kameel!

Benieuwd naar het hele verslag van Christmaholic of ben je op zoek naar meer kerstinspiratie? Neem dan een kijkje op haar website: christmaholic.nl.

Uit de krant

Uit de krant