Logo telstar-online.nl

Help een gezin in Pijnacker-Nootdorp

  •   keer gelezen   Actueel

Wegens succes organiseert Jong Perspectief samen met Humanitas Zoetermeer wederom de campagne Ikhelpeengezin.nl in Pijnacker-Nootdorp. Want bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed en een vrijwilliger kan hierin het verschil maken. 

Vorig jaar hebben we veel gezinnen in Pijnacker-Nootdorp kunnen helpen. In 2021 willen we graag weer 21 nieuwe gezinnen helpen en daarom hebben we de campagne www.ikhelpeengezin.nl herstart. Want soms gebeuren en dingen in het leven waarom het even niet meer gaat en waarin het fijn is dat je hulp krijgt van een ander. Bijvoorbeeld wanneer één van de ouders langdurig ziek is en je minder aandacht kan geven aan je kinderen. Of wanneer één van de kinderen veel aandacht vraag i.vm. een beperking en je minder tijd heb voor de andere kinderen. Jong Perspectief en Humanitas bieden deze kinderen wat extra aandacht en gezelligheid en hun ouders een luisterend oor. Ze werken met vrijwilligers die zich inzetten voor ondersteuning van de ouders of een maatje/mentor voor een jongere.

Online speeddaten met vrijwilligers
Op maandag 23 november a.s. om 20.00 uur wordt er een gezamenlijke digitale speeddate georganiseerd door Humanitas en Jong Perspectief. Dit is speciaal voor mensen die interesse hebben in het ondersteunen van gezinnen of jongeren.

Wil je graag weten wat je als vrijwilliger kunt bijdragen, dan kan je op 23 november in gesprek met vrijwilligers die het werk al enige tijd doen. Zij kunnen als geen ander vertellen wat zij voor de ander betekenen en wat het hen oplevert. En dit kan heerlijk vanaf je luie stoel thuis. We zullen om 20.00 uur starten en rond 21.30 eindigen.
Heb je interesse? Aanmelden kan via info@jongperspectief.nl o.v.v. je naam en telefoonnummer.

Meer berichten