Logo telstar-online.nl

Werkzaamheden straatverlichting N470

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp/Delfgauw - Boskalis gaat werkzaamheden verrichten aan de straatverlichting van de N470. Het gaat om de straatverlichting tussen het kruispunt met de Buitenhofdreef en de rotonde bij de Komkommerweg. 

Het systeem in de lantaarnpalen dat zorgt voor een stabiele stroomsterkte wordt vervangen. De werkzaamheden vinden plaats tussen 27 oktober en 6 november 2020.

Gevolgen voor het verkeer
Tijdens de meeste werkzaamheden wordt maar één rijstrook afgesloten. Het doorgaand verkeer blijft op de andere rijstroken dus mogelijk. Ook kunt u, in plaats daarvan, een rijdende afzetting tegenkomen. 

Hier is echter één uitzondering op, namelijk op 2 november vanaf 20:00 uur tot 06:00 uur de volgende ochtend. De N470 wordt op die datum helemaal afgesloten, in beide richtingen, tussen het kruispunt Ruyven en de rotonde met de Komkommerweg.

Voor personenauto’s en vrachtwagens gelden aparte omleidingsroutes. Personenauto’s kunnen omrijden via de Delftsestraatweg (N473). Vrachtwagens moeten omrijden via de A13 en de A12. De omleidingsroutes zijn aangegeven met borden.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Meer informatie staat op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.

Meer berichten