Logo telstar-online.nl
<p>Auto volgeladen met ballonnen voor de zorgtoppers.</p>

Auto volgeladen met ballonnen voor de zorgtoppers.

Zorg steekt zorgtoppers hart onder de riem

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - De medewerkers in zorginstellingen en ziekenhuizen werken sinds de uitbraak van het coronavirus extra hard om de juiste zorg te verlenen. Uitvoering van de genomen maatregelen in verband met het coronavirus, de zorg voor (extra) zieke mensen en ook de extra werkzaamheden om zichzelf te beschermen tegen het virus.

De uitvaartverzorgers van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg ervaren iedere dag het harde werken van deze zorgtoppers. Nadat ze eerder bloemen en fruitmanden op de diverse zorglocaties hadden gebracht, besloten ze de zorgmedewerkers opnieuw een hart onder de riem te steken. “Wij zien de zorgtoppers dag en nacht alles uit de kast halen om in deze moeilijke tijd goede zorg en aandacht te geven. Vaak in warme beschermende kleding”, aldus Iris Fokkema. “Wij willen ze graag een beetje opvrolijken in deze bizarre tijd. Je ziet dat de druk weer toeneemt en dus verdienen ze het echt”, vult Melanie Korver aan.

Iris en Melanie brengen graag wat vrolijkheid in de zorgcentra. Mooie helium hart ballonnen met een lief kaartje. Iris: “En wat worden we enthousiast ontvangen. Maar ze verdienen het echt”. Meer weten over deze spontane actie? Bel gerust: 015 – 202 30 75 of kijk op onze website: www.rotteveelfokkema.nl.

Meer berichten