Kinderboeken deel je op de Nationale Kinderzwerfboekdag, maar ook daarna! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Izzy&rsquo;s Kinderboekenhuisje is al officieus geopend. Izzy hoopt dat veel boeken gaan zwerven door het dorp!&nbsp;</p>

Izzy’s Kinderboekenhuisje is al officieus geopend. Izzy hoopt dat veel boeken gaan zwerven door het dorp! 

Kinderboeken deel je op de Nationale Kinderzwerfboekdag, maar ook daarna!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Op woensdag 30 september was het de Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland werden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook Izzy’s Kinderboekenhuisje deed en doet mee! 

Wij roepen kinderen op om gelezen kinderboeken te brengen naar Izzy’s Kinderboekenhuisje! Het boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur. Izzy’s Kinderboekenhuisje staat aan de Linge 10 in Pijnacker. Natuurlijk kun je daar ook zelf een ander leuk boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen! 

Wat is een KinderzwerfboekStation precies? 
Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven.

Website
Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl.

Meer berichten