Veel dorpsgenoten dragen mondkapje | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Veel dorpsgenoten dragen mondkapje

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp dragen in de openbare ruimte en winkelcentra mondkapjes. De burgemeester benadrukte woensdag nog eens het belang hiervan. 

Dit dingende advies wordt door veel inwoners gelukkig goed opgevolgd. Ook veel ondernemers geven het juiste voorbeeld. Hiermee kunnen we samen het coronavirus indammen en onze kwetsbare dorpsgenoten beschermen! En als het aantal coronabesmettingen daalt, is dit ook goed nieuws voor de lokale economie, zoals de horeca. Minder besmettingen zorgen namelijk voor minder regels en meer vrijheden!

Wie een afspraak heeft in het gemeentehuis in Pijnacker-Nootdorp wordt uiteraard ook gevraagd om een mondkapje op te zetten. De medewerkers achter de receptie en de balies geven hier ook gehoor aan en dragen sinds gisteren een mondkapje. Heb je geen mondkapje dan wordt deze gratis aangeboden bij binnenkomst.

Omdat het aantal besmettingen van het coronavirus blijft stijgen, adviseert het kabinet dringend om mondkapjes te dragen in openbare ruimtes, zoals winkels, horeca, musea, benzinestations of gemeentehuizen. Pijnacker-Nootdorp volgt dit advies. 

Veel ondernemers in Pijnacker-Nootdorp houden zich aan het dringende advies om een mondkapje te dragen. Bij Woudwijk Mode in Pijnacker gaat men nog een stapje verder om kwetsbare klanten te beschermen. Daar wordt met een beschermingskap het héle gezicht bedekt en ziet u toch een vriendelijke glimlach!

Meer berichten