Preventief chirurgisch neusmondmasker verplicht bij Pieter van Foreest | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Preventief chirurgisch neusmondmasker verplicht bij Pieter van Foreest

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Medewerkers van Pieter van Foreest gaan bij cliënten- en patiëntencontact binnen een afstand van 1,5 meter preventief een chirurgisch neusmondmasker dragen. Dit is conform de richtlijn van Veiligheidsregio Haaglanden (GGD), Verenso en NVAVG (in afstemming met RIVM/LCI, Actiz en Vereniging Gehandicapten Nederland).

Pieter van Foreest beschikt over voldoende chirurgische neusmondmaskers om de komende periode volgens de bovenstaande richtlijnen voor onze medewerkers in te kunnen zetten, zo laat men weten.

Bezoekers blijven volgens de richtlijnen welkom (indien geen besmetting/isolatie op betreffende afdeling). Echter tijdens het bezoek aan cliënten is het dragen van een preventief mondneusmasker door bezoekers vanaf 26 september 2020 verplicht.

“We vragen bezoekers om zelf zorg te dragen voor het aanschaffen, bij zich hebben en dragen van een eigen mondneusmasker. Deze richtlijn geldt voor alle bezoekers aan onze locaties”, aldus het personeel van Pieter van Foreest.

Meer berichten