SMOEF media zet bedrijven op de kaart met video | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
Team SMOEF media tezamen met bekende ondernemer Peter Brouwer van Futuro. (Foto: Martijn Mastenbroek)
Team SMOEF media tezamen met bekende ondernemer Peter Brouwer van Futuro. (Foto: Martijn Mastenbroek)

SMOEF media zet bedrijven op de kaart met video

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Sandor Boots uit Pijnacker maakte een tijdje geleden een wereldreis met een goede vriend, Nootdorper Jos van de Leur. Het tweetal genoot niet alleen van de reis, maar ook van het ondernemersbloed dat kwam opborrelen.

Jos van de Leur is namelijk videograaf en bekend van mooie filmproducties en aftermovies bij onder andere de Rotterdam Rave en ADE. Festivals, die door coronatijd gedeeltelijk of soms helemaal van de baan zijn. Sandor is accountmanager bij TOPdesk Nederland, net als zijn collega, Nootdorper Job van Grieken die daar de functie customer success manager vervuld.

Job en Sandor hebben ervaring in sales en marketing. “Wij zijn eens gaan kijken hoe wij samen met Jos het maken van bedrijfsfilms weer op de kaart zouden kunnen zetten. Jos is heel goed in filmen en monteren en wij in sales en marketing. Als deze twee disciplines bij elkaar komen, kan dat tot iets moois leiden”, vertelt Sandor.

Eenmaal terug in Nederland zijn Job, Sandor en Jos bij elkaar gaan zitten. “Eerst eens op een zaterdagmiddag met een biertje in de tuin, maar het werd steeds serieuzer”, vervolgt hij. SMOEF media kreeg steeds meer vorm. De naam is een mix van smooth en move, altijd voorwaarts in beweging. Job, Sandor en Jos staan met beide benen op de grond. “Wij zijn gewoon drie jonge, enthousiaste ondernemers, die het ontzettend leuk vinden om toffe dingen te maken”, zegt Jos.

Deze “toffe dingen” bestaan uit videocontent voor het midden- en kleinbedrijf en overheidsinstellingen, maar ze draaien hun hand ook niet om voor een prachtige aftermovie op een bruiloft! “Wat wij vaak zien is dat het voor lokale ondernemers lastiger is om zich te kunnen onderscheiden en de relatie met de klanten steeds belangrijker wordt. Wij willen lokale ondernemers graag hiermee helpen middels video- en fotocontent op maat.”

Film en video zijn immers niet meer weg te denken in de wereld van online marketing. Jos: “Iedereen zit dagelijks op zijn mobiele telefoon en op social media. Vooral het bekijken van filmpjes heeft een enorme vlucht genomen, zeker wanneer je kijkt naar bijvoorbeeld Instagram. Daar kun je als ondernemer niet meer omheen. SMOEF media verzorgt professionele videoproducties die ingezet kunnen worden op social media, maar ook zeer geschikt zijn voor websites.”

Het drietal maakt handig gebruik van hun netwerk, zo deelt influencer Daisy Fontein uit Pijnacker onder andere producties van SMOEF media met haar ruim 50.000 volgers. Er zijn op deze manier al heel wat ondernemers enthousiast geraakt. “Het gaat als een lopend vuurtje. We hebben al een aantal ondernemers uit Pijnacker die graag met ons om de tafel wil”, zegt Job trots.

Je kunt een videoproductie natuurlijk zo gek, groots of uitgebreid maken als je wilt, maar gemiddeld genomen komt Jos een dagdeel filmen. “Er wordt gekeken naar de kernwaarden van een bedrijf. We gaan alles eerst eens goed doornemen. Wat is de uitstraling van het bedrijf? Wat wil je laten zien?”, aldus Sandor, die nogmaals benadrukt dat het contact relaxed en zonder poespas verloopt. Smooth en snel!

Futuro Mannenmode
Eén van de bedrijven waar SMOEF media een stoere en stijlvolle (bedrijfs)video heeft gemaakt, is Futuro Mannenmode in Pijnacker. Peter Brouwer is enorm tevreden met het resultaat: “Ik heb heel veel reacties gekregen op de video die ook nog eens heel vaak is bekeken. Het contact met SMOEF media is supergoed verlopen en ze hebben echt laten zien waar wij voor staan: service en kwaliteit. Ik raad iedereen aan om het resultaat zelf even te bekijken op www.futuromannenmode.nl.”

Contact en informatie
Op zoek naar een bedrijfsvideo, commercial, vacaturevideo, aftermovie of informatieve content? Neem contact op via 06-22032675 of 06-31168974. Of kijk op www.smoefmedia.nl. Volg SMOEF media ook via instagram.com/smoefmedia en op Facebook.com/smoefmedia. Mail naar: info@smoefmedia.nl.


Sandor en Job waren afgelopen woensdag te gast in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM. Het interview is hier te beluisteren.


Meer berichten