Logo telstar-online.nl
Bij hoofdsponsor COOP Ursuland in Den Haag gingen alle groepen nog even op de foto. (Foto: Esther Fotografeert)
Bij hoofdsponsor COOP Ursuland in Den Haag gingen alle groepen nog even op de foto. (Foto: Esther Fotografeert)

Toertocht De Klimmende Règâhs brengt 2.480 euro op

  •   keer gelezen   Actueel

Hoewel het coronavirus vele plannen in duigen gooide om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker, hebben De Klimmende Règâhs de draad weer opgepakt. Onlangs vond alweer de vijfde editie van de toertocht voor Alpe d'HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis plaats. Onder lenteachtige weersomstandigheden brachten de enthousiaste deelnemers van jong tot oud, wandelend of fietsend, het prachtige bedrag van 2.480,31 euro bijeen. 

Er werd door een enthousiaste groep deelnemers tien kilometer gewandeld of 25 kilometer lekker rustig gefietst. Voor de wat snellere mannen en vrouwen was er een toertocht van 65 en eentje van 85 kilometer. Onder begeleiding van de Règâhs werden mooie routes door het Groene Hart gefietst en genoot iedereen van de gezellige sfeer en de goede sportieve weersomstandigheden. 

Bij hoofdsponsor COOP Ursuland in Den Haag gingen alle groepen nog even op de foto. Door de coronamaatregelen was er dit jaar geen groepsfoto met alle deelnemers. Dat werd met de 1,5 meter afstand toch een dingetje. Gelukkig ging dat met kleine groepjes wat beter, zodat iedereen nog een mooi aandenken heeft. Uiteindelijk kwam iedereen weer bij De Viergang in Pijnacker terug, waar een heerlijke en welverdiende lunch voor de deelnemers klaar stond. Er werd nog gezellig nagepraat en alweer vooruitgekeken op een wereld waar de strijd wordt gewonnen van corona én kanker.

Meer berichten