Logo telstar-online.nl

Bedrijvigheid bij PLUS Sabine Zondag

  •   418 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - De verbouwing bij PLUS Sabine Zondag gaat gestaag door, het pand krijgt een prachtige facelift met als klap op de vuurpijl een gloednieuw rolpad richting het parkeerdak. 

Inmiddels is er afscheid genomen van de oude lift en zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Sabine heeft als alternatief een professionele lift naast het pand laten neerzetten, zodat klanten nog steeds gemakkelijk gebruik kunnen maken van het parkeerdak. 

Met de tijdelijke trap of lift is het dus ook nu tijdens de verbouwing gewoon prettig winkelen in de supermarkt van Sabine. De jonge onderneemster heeft veel plannen met de winkel, ze vindt het erg vervelend dat de bouwwerkzaamheden misschien wat afschrikken voor klanten. Maar benadrukt, dat je in de winkel echt geen last hebt van de verbouwing. 

"Alle investeringen die wij doen, zijn voor onze klanten, het wordt juist prachtig! De vernieuwingen in de winkel zelf gaan nu langzaam ook zichtbaar worden voor klanten. Op 16 september gaat de winkel volledig over naar elektronische schaplabels, waardoor de prijzen voor het vak altijd kloppen! Op 8 oktober krijgt de winkel nieuwe kassa’s met scan & go en selfpay, met gloednieuwe zelfscanners. Afrekenen wordt hierdoor nog makkelijker en sneller. Afgelopen week is chef kok Jan begonnen in de Keuken van Pijnacker, de afdeling bij PLUS Sabine Zondag waar verse maaltijden worden klaargemaakt. Jan heeft jarenlange ervaring als chef kok bij diverse horeca gelegenheden en gaat een complete lijn maaltijden van restaurant kwaliteit toevoegen aan het assortiment. Allemaal vers gemaakt in de winkel! Iedere week presenteert Jan een nieuwe maaltijd en over een aantal weken is de gehele maaltijden lijn helemaal klaar", zegt Sabine.

Dinsdag 10 november staat de winkel ook een grote ombouw te wachten, op die dag krijgt de vleeswaren/kaasafdeling een complete metamorfose. Het assortiment wordt groter, de verse tapas krijgen meer ruimte en ook de kaasafdeling krijgt een behoorlijke uplift.

Kortom veel mooie plannen voor onze PLUS aan het Hazelaarplein, we kunnen allemaal niet wachten tot het klaar is. En tot die tijd… blijf vooral je boodschappen doen bij onze favoriete lokale supermarkt PLUS Sabine Zondag!

Meer berichten