Logo telstar-online.nl

Dinnershow The Raspers in Witte Paard

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Zaterdag 3 oktober houdt het Witte Paard weer een dinnershow. Ditmaal is de coverband The Raspers van de partij. 

Cafés en clubs, maar ook festivals, grote zalen en bedrijfsfeesten, eigenlijk is deze coverband overal inzetbaar. Of je nu houdt van The Rolling Stones, Elvis of The Beatles of misschien van lekkere swingende soul, de kans is heel klein dat je niet aan je trekken komt bij The Raspers. Na al die optredens is de repertoirelijst namelijk zo lang geworden dat er eigenlijk voor iedere gelegenheid passend materiaal te vinden is. 

Viergangendiner
Het viergangendiner start om 19.00 uur met een welkomstcocktail. Op tafel zijn rustieke mini broodjes geserveerd met gezouten boter, aioli en bruchetta dip. Het voorgerecht bestaat uit een plateau met variatie van ossenhaas carpaccio, zalmtataki met sesamzaadjes en een avocado gevuld met tomaat en mozzarella. Het tussengerecht is een courgettesoep met zachtzure appel. Het hoofgerecht is een biefstuk van kalfsfilet met een rode wijn jus, bospaddenstoelen en voorjaarsgroente. De vier gangen worden afgesloten met een chef’s dessert van witte chocolade en cheesecake. De show eindigt omstreeks 23.00 uur.

Kaarten à 57,50 per persoon koop je hier.

Meer berichten