Traumahelikopter landt in Koningshof | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
De helikopterpiloot voerde meteen even een kleine technische inspectie uit. Foto: Martijn Mastenbroek
De helikopterpiloot voerde meteen even een kleine technische inspectie uit. Foto: Martijn Mastenbroek

Traumahelikopter landt in Koningshof

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - In de wijk Koningshof is donderdagmiddag een traumahelikopter geland. Het traumateam assisteerden bij een incident bij Daltonschool De Tweemaster. Het slachtoffertje is vervoerd naar het ziekenhuis.

"Tussen de middag zijn we allemaal behoorlijk geschrokken. Tijdens het buitenspelen is er een leerling uit het duikelrek gevallen. Gelukkig kon de leerling zelf naar binnen lopen. Echter, uit voorzorg hebben we de medische hulpdiensten ingeschakeld", vertelt directeur Suzanne de Jong.

Omdat er een arts uit het ziekenhuis moest komen, is deze in dit geval door de traumahelikopter gebracht. Vooral de aanwezigheid van de traumahelikopter maakte veel indruk op de leerlingen. "Wellicht komt uw zoon of dochter met dit verhaal thuis. De arts heeft ervoor gekozen om de leerling met de ambulance naar het ziekenhuis te brengen ter controle. Na zijn vertrek zijn we de groepen 4-8 langs geweest om met de kinderen over de gebeurtenis te praten", zo schrijft Suzanne in een e-mail aan de ouders.

Meer berichten