Afbeelding

PLUS Sabine Zondag Dorpentoernooi gaat door!

Actueel 1.287 keer gelezen

Pijnacker - Donderdag 20 en zaterdag 22 augustus wordt het PLUS Sabine Zondag Dorpentoernooi 2020 gespeeld. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd door Oliveo, als onderdeel van het vieren van het 90-jarig jubileum.

Om in verband met Corona publieke belangstelling te spreiden wordt op zowel donderdag als op zaterdag één wedstrijd gespeeld bij Oliveo, en één bij DSVP.

Donderdag spelen Oliveo en RKDEO tegen elkaar bij Oliveo, DSVP en sv Nootdorp doen dat bij DSVP. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Zaterdag is derby-dag: Oliveo speelt op eigen veld tegen DSVP en RKDEO en sv Nootdorp spelen tegen elkaar bij DSVP.

Deze wedstrijden beginnen om 15.00 uur. Na afloop van de zaterdagwedstrijden is er een besloten barbecue voor de deelnemende teams. Sponsor en naamgever aan het dorpentoernooi Sabine Zondag zal de prijs aan de winnaar overhandigen.

Publiek is welkom, maar in beperkte aantallen. Wij verzoeken iedereen zich te houden aan de geldende Corona richtlijnen. Als blijkt dat de publieke belangstelling te groot wordt bestaat de mogelijkheid dat het hek voor bezoekers dicht moet. We hopen op begrip daarvoor!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant