Afbeelding
Gratis voor kinderen!

Aanmelden voor Water Fun en Summer Adventure

Actueel 2.023 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Mede door het wegvallen van het welbekende Jeugdland komt Team4Talent deze zomer met een geweldig alternatief om de zomervakantie op een geweldige manier af te sluiten. 

In de laatste week van de zomervakantie pakt Team4Talent groots uit met Water Fun (op het terrein van Voetbalvereniging DSVP) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en Summer Adventure (op het terrein van voetbalvereniging Oliveo) voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Beide evenementen zijn volledig GRATIS. Wel dient er vooraf ingeschreven te worden. 

Op woensdag 26 augustus bij Waterfun zijn er naast leuke waterspelletjes een heuse Tobbedansbaan, een Super Soaker Battle met obstakels en een Buikschuifbaan terug te vinden. Op vrijdag 28 augustus bij Summer Adventure gaan we o.a. Laser gamen, Bubbelvoetballen, rennen over Springkussens en Expeditie Robinson spelen.

Voor alle activiteiten volgen wij de richtlijnen rondom het Coronavirus. We hanteren daarom o.a. een maximaal aantal deelnemers per activiteit. Om die reden dient er voor alle afzonderlijke activiteiten ingeschreven te worden. 

Inschrijfformulier Water Fun: hier!

Inschrijfformulier Summer Adventure: hier!

Via de website of social media kanalen van Team4Talent is tevens alle informatie te vinden over inschrijvingen. Er zijn al bepaalde tijdsblokjes vol bij beide evenementen. Schrijf je daarom snel in voor deze twee unieke zomerevenementen, want de verwachting is dat het snel volledig vol zit. VOL = VOL!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant