Logo telstar-online.nl
Update

Ingezonden: Puinhoop!

  •   1862 keer gelezen   Actueel

Er staan achter de Plus twee ondergrondse containers voor papier die elke keer weer uitpuilen. Ik heb de gemeente gevraagd wie die leegt en werd doorverbonden met Avalex. 

Daar weten ze schijnbaar niet dat deze containers er zijn of de dame in kwestie is blond. Toen ze eindelijk geleegd waren lieten ze de rotzooi die ernaast stond gewoon staan! Nu is het weer een puinhoop! De stapel die ernaast staat groeit gestaag! En niet de inwoners de schuld geven, Avalex kan het duidelijk niet!

Inwoonster van Pijnacker, naam en adres bekend bij de redactie.

Update/rectificatie
Deze container is niet van Avalex en wordt derhalve ook niet door ze geleegd. Een woordvoerster meldt dat een andere partij verantwoordelijk is in samenspraak met de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Avalex meldt dat er regelmatig klachten zijn over deze containers, maar dat ze niet in beheer zijn bij dit bedrijf.

Meld bijgeplaatst afval bij het meldpunt leefomgeving!
Ziet u afval of grof vuil naast een afvalcontainer in de wijk? Meld het dan bij het gemeentelijk meldpunt leefomgeving: www.pijnacker-nootdorp.nl/meldpunt. Zodra de gemeente hiervan weet, gaan handhavers op de locatie kijken en wordt het afval weggehaald door Avalex. Heeft u grof vuil of groot formaat afval? Breng het dan naar één van de Avalex afvalbrenstations. Kijk voor alle locaties op www.avalex.nl.


Meer berichten