Logo telstar-online.nl

Zitbank voor woonwijk Ackerswoude

  •   1179 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - ABB Bouwgroep heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp een bank aangeboden die geplaatst is in de woonwijk Ackerswoude in Pijnacker. Dit aanbod had zij gedaan op 27 mei 2019 toen de ondertekening van de zuidrand plaatsvond.

Wat is er heerlijker dan bij het prachtige zomerse weer een wandeling te maken door je eigen woonwijk en dan even te zitten om van de omgeving te genieten? Het kan nu op deze bank. Er is een zitbank geplaatst op het eiland voor Ackerswoude, deelfase Brink 9 (straat: Brinkrijk). Wethouder Frank van Kuppeveld heeft de geschonken bank officieel in ontvangst genomen op 6 juli.

Woonwijk breidt zich uit
Als u niet in Ackerswoude woont, raden wij u aan eens een kijkje te nemen in deze prachtige woonwijk. De wijk groeit nog steeds. Op dit moment zijn de deelfases Landrijk 13, 14 en 15 in verkoop. Deze liggen aan de zuidkant van de wijk. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u vragen hierover neemt u dan contact op met Ruseler Makelaars of WVK Makelaars of kijk even op de website Landrijk-Pijnacker.nl.

Meer berichten