Logo telstar-online.nl
Evelien Olyslagers kreeg heel wat ondernemers op de been.
Evelien Olyslagers kreeg heel wat ondernemers op de been.

Ondernemers Buytenhout helpen opvang

  •   1392 keer gelezen   Actueel

Evelien Olyslagers, ondernemer in Delftse hout, werd gebeld door de wildopvang Delft om een prijs aan te bieden voor de loterij die zij organiseren. De wildopvang kan door deze loterij nieuwe kooien voor de opgevangen dieren financieren. Evelien belde haar collega ondernemers die gevestigd zijn rondom de wildopvang zodat iedereen een bijdrage kon geven. 

Evelien: “Iedereen heeft zijn eigen onderneming op vele verschillende vlakken, maar samen ben je onderdeel van dit gebied. De wildopvang én iedereen die een lot heeft gekocht, heeft er veel meer baat bij als er meer mooie prijzen worden aangeboden.” En dat is gelukt?! 

Oogsten bij Stadstuinderij BuitenLeeft, Beeldhouwen Delftse Hout, Heerlijke wijn van de Schaapskooi, Ponywandeling bij BuytenDelft i.s.m. van Nature, als een aap de boom in bij Boombaardklimmen, natuurrondleiding door de Vrienden van Biesland, lokaal foodpakket van Buytenkans, een gevulde man van kinderopvang ZON Natuurlijk, Feestende Fazant bier van Bieslands hop, boodschappenpakket van Hoeve Biesland, Verse eieren van de kippen van kinderopvang Knorretje en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen kindercursus ‘Ik begrijp de paardentaal’ van Paardeninzichten. Dat is toch een mooi lijstje bij elkaar van ondernemers die hun bijdragen hebben geleverd voor de wildopvang. De loterij was helemaal uitverkocht en daar hebben we het met z’n alle voor gedaan! Website: wildopvangdelft.nl/product/tickets-voor-de-wildopvang-loterij.

Meer berichten