Logo telstar-online.nl

Nieuwe website gemeente Pijnacker-Nootdorp

  •   858 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Vandaag is de nieuwe website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp gelanceerd. Onze site heeft een nieuw uiterlijk en een andere opbouw, die meer van deze tijd zijn. De structuur van de website is zo ingericht dat inwoners nog sneller vinden waar zij naar zoeken.

De meest gezochte producten worden getoond op de homepagina. Verder is ingezet op het toegankelijker maken van de website door toevoeging van hulpmiddelen (hoog contrast, grotere letters) voor mensen met een audiovisuele beperking. Ook is het taalgebruik aangepast.

Sommige zaken staan bewust niet meer op onze website. Hiervoor kan gekozen zijn op basis van bezoekerscijfers. Sommige pagina’s werden weinig bekeken. Inwoners vinden de inhoud daarvan minder belangrijk. Daarnaast hebben wij de informatie over externe partijen verminderd. In plaats daarvan verwijzen wij nu door naar de website van de externe partij. Daar staat de actuele informatie van de betreffende organisatie.

Wie zaken mist of dingen anders wil zien, die kan dit laten weten via het nieuwe feedbacksysteem. Onderaan de webpagina’s staan twee duimpjes onder ‘heeft u gevonden wat u zocht?’ Als iemand bepaalde zaken mist of een fout aantreft, dan kan hij/zij ons dat laten weten.

De nieuwe website is tot stand gekomen in samenwerking met andere gemeenten. Hierdoor kunnen we informatie delen, gebruik maken van elkaars expertise en sneller inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

- www.pijnacker-nootdorp.nl


Meer berichten