Logo telstar-online.nl

Bakkerenlaan weer vol met rotzooi

  •   978 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Bewoners van de Dokter van Bakkerenlaan in Nootdorp wonen bijkans op een vuilnisbelt. Dagelijks wordt er illegaal afval gestort bij het milieupark in de straat.

Avalex is ermee aan de slag, afval-wethouder Hanneke van de Gevel, de gemeente, maar niets helpt. "Avalex is al twee dagen niet meer geweest", zegt een bewoonster die woensdagmorgen weer een enorme bende aantrof. Natuurlijk zijn de autoriteiten verantwoordelijk, maar de oorzaak ligt bij mensen zelf. Van alle kanten wordt er troep, viezigheid en oude zooi bijgeplaatst in de straat. De buurt is er in ieder geval helemaal klaar mee!


Meld bijgeplaatst afval bij het meldpunt leefomgeving!
Ziet u afval of grof vuil naast een afvalcontainer in de wijk? Meld het dan bij het gemeentelijk meldpunt leefomgeving: www.pijnacker-nootdorp.nl/meldpunt. Zodra de gemeente hiervan weet, gaan handhavers op de locatie kijken en wordt het afval weggehaald door Avalex. Heeft u grof vuil of groot formaat afval? Breng het dan naar één van de Avalex afvalbrenstations. Kijk voor alle locaties op www.avalex.nl.

Meer berichten