[Koop een box!] De Nootdorpse Vakantieweek gaat niet door, alternatief: activiteitenbox- en boek voor thuis | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
Koop een box!

De Nootdorpse Vakantieweek gaat niet door, alternatief: activiteitenbox- en boek voor thuis

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Helaas kan de Nootdorpse Vakantieweek dit jaar niet door gaan. Als alternatief biedt de organisatie een activiteitenbox en – boek voor thuis aan! Reserveer hier een box!

"We zijn bezig om een boekje te maken met een weekplanning, met voor elk dagdeel een activiteit. En daar hoort dan een box bij waarin allerlei spulletjes komen die de kinderen voor de activiteiten kunnen gebruiken. De activiteitenbox is online te bestellen via onze website, en deze kan maandag 27 juli (wanneer de normale NVW gepland was) afgehaald worden. Tijdens de NVW-week kunnen kinderen foto’s en filmpjes insturen, die we op een online platform delen en waar prijzen mee te winnen zijn! We hopen op deze manier kinderen een leuke week te kunnen bieden met nieuwe en verrassende activiteiten! De box is te bestellen tot zondag 5 juli!", laat de organisatie weten.

"Alle evenementen zijn vanwege het corona-virus tot 1 september afgelast. Daar valt ook de NVW onder. Het is heel jammer dat de NVW niet kan doorgaan. Wij hadden graag weer een onwijs leuke en gezellige week voor de Nootdorpse kinderen willen organiseren. Wij hebben ons echter te houden aan de regels en de maatregelen van de overheid. Een week organiseren met de 1.5 meter-maatregel en waar naast veel kinderen ook veel ouders en (oudere) leiding bij elkaar komen is helaas niet verantwoord. Een ieders gezondheid is het allerbelangrijkste! Natuurlijk hopen we jullie allen bij de editie van 2021 weer te zien!"

Meer berichten