Afbeelding

Oostland Orkest maakt unieke muziekvideo

Actueel 375 keer gelezen

Oostland - "De Eastland Virtual Wind Orchestra was een muzikaal en uitdagend project waarin we met zoveel mogelijk muzikanten van de Oostland gemeenten Pijnacker Nootdorp en Lansingerland een samenspeelvideo (split screen) hebben gemaakt", vertelt Edwin Janse.

"Iedereen heeft thuis zijn of haar partij opgenomen en vervolgens zijn alle opnames als het ware over elkaar heen geplakt waaruit een echt orkest tot stand is gekomen. Dit project is extra bijzonder omdat naast de muzikanten van Muziekvereniging Excelsior Pijnacker hier ook muzikanten van andere de orkesten uit onze (buur)gemeenten aan mee hebben gedaan, te weten Helicon uit Berkel en Rodenrijs, Harmonie Nootdorp, Muziekvereniging Concordia Bergschenhoek en de Koninklijke Harmoniekapel Delft. Ook muzikanten van de Schagens Harmonie hebben ons weten te vinden en hebben hun opnames ingestuurd", aldus Janse.

Uiteindelijk hebben er 50 muzikanten aan dit project deelgenomen en zijn er in totaal tegen de 70 partijen ingespeeld. De video van het Eastland Virtual Wind Orchestra is gereed en is te bekijken op.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant