Afbeelding

Eerlijk Alternatief eist meer begrip voor horeca in barre tijden

Actueel 3.517 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De fractie van de lokale partij Eerlijk Alternatief is bedroefd dat het maatwerk, aangeboden door het college van B&W, blijkbaar niet voor elke horeca-ondernemer het gewenste resultaat voor hun bedrijfsvoering op heeft geleverd.

"Kennelijk zijn er horeca-ondernemers die vanaf 1 juni niet de door hen ingeleverde plannen kunnen uitvoeren. De fractie vraagt het college dan ook met klem rekening te houden met de door corona veranderde omstandigheden en ondernemers de ruimte te geven te kunnen ondernemen vanaf 1 juni, rekening houdend met de anderhalvemetersamenleving en de (verkeers)veiligheid", zo laat een woordvoerder van de partij vanavond in een persbericht weten.

Een aantal horecaondernemers mag het buitenterras niet tijdelijk naar eigen inzicht uitbreiden, zo laat men op Facebook weten. Ze zijn van mening dat de gemeente juist nu letterlijk alle ruimte moet bieden aan ondernemers om de financiële klap te kunnen overleven. Koninklijke Horeca Nederland is gevraagd om te bemiddelen met de gemeente.

Onder andere Bar West laat op internet weten het niet eens te zijn met de koers van het college.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant