Afbeelding
Parochie Christus Koning

De kerkdeuren gaan vanaf juni voorzichtig verder open

Actueel 1.097 keer gelezen

Regio - Nederlandse bisschoppen hebben, ook op basis van de RIVM richtlijnen, besloten dat er weer publieke liturgie vieringen gehouden mogen worden. Na een periode van 2 maanden is dat goed nieuws voor de kerkgangers van de parochie Christus Koning in Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk!

Hoewel er voorlopig maximaal 30 personen een viering mogen bezoeken en er veel andere voorwaarden zijn, is het een mooi begin. Uiteraard hopen we allemaal dat het aantal aanwezigen snel mag worden uitgebreid.

Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van de kerk waar ze een viering bij willen wonen. Zo kan teleurstelling voorkomen worden wanneer het maximaal aantal toegestane bezoekers overschreden zou worden. Via de homepage op de parochiewebsite: www.parochiechristuskoning.nl is het meest recente nieuws te vinden. Zoals de data van de vieringen in de parochiekernen en hoe een bezoeker zich aan kan melden. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust even bellen met 1 van de secretariaten waarvan de telefoonnummers te vinden zijn op de parochiewebsite en in het kerkblad De Morgenster.

De huidige vieringen via internet worden ook de komende periode voortgezet.


Aad vd Broek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant