Jade en Rob (linksboven) met een chat vol vrolijke whiskeyproevers.
Jade en Rob (linksboven) met een chat vol vrolijke whiskeyproevers.

Online proeverijen bij Slijterij de Helm enorm groot succes

Actueel 1.481 keer gelezen

Pijnacker - Ook bij Slijterij de Helm in Pijnacker gaat men zeer creatief om met coronatijden. De bekende, geliefde en vooral ontzettend gezellige proeverijen, vinden nu gewoon online plaats.

Zo was er onlangs een heuse whiskeyproeverij! Live vanuit de kelder van de winkel presenteerde Rob en Jade vol enthousiasme verschillende whiskeys. Het pakketje met bijzondere drankjes kon eerder in de winkel worden opgehaald of opgestuurd. 

Zo'n twintig deelnemers nipten en roken aan uiteenlopende whiskeys, terwijl Rob en Jade honderduit vertelden over de herkomst. "Wisten jullie dat de smaak voor een groot deel van het vat komt? Wanneer een vat eerder is gebruikt voor bijvoorbeeld rode wijn, dan proef je dat weer terug. Dat is die typische fruitsmaak", weet Jade. Onze redactie deed ook mee en kreeg wijselijk het advies om de sterke whiskeys wat te verdunnen met water.

Meer proeverijen
Het is ook mogelijk om een gin-tonic of port proeverij online bij te wonen bij de Helm. Een echte aanrader. Zeker wanneer je er zelf nog wat lekkernijen bij serveert. Bij een lekker drankje, hoort immers ook een heerlijk hapje. Om op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen, maar ook de gezellige proeverijen, bent u van harte welkom in de winkel. Online staat ook alles netjes op een rijtje. Op slijterijdehelm.nl staat alle informatie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant