Logo telstar-online.nl
De trainingen zijn na lange tijd eindelijk weer gestart op Hockeyclub Pijnacker. (foto: Stefan Knijnenburg)
De trainingen zijn na lange tijd eindelijk weer gestart op Hockeyclub Pijnacker. (foto: Stefan Knijnenburg)

Herstart van trainingen bij Hockeyclub Pijnacker

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Bij Hockeyclub Pijnacker is de afgelopen weken hard gewerkt om het trainen op de club weer mogelijk te maken. 

Nu is het eindelijk zo ver, de junioren mochten weer het veld op en na lang wachten kunnen de senioren ook weer een balletje slaan! Na een aantal weken niet meer te hebben gehockeyd, mochten de junioren van Hockeyclub Pijnacker afgelopen week eindelijk weer het veld op. Met volle enthousiasme werden de velden betreden en konden de kinderen eindelijk weer hun teamgenootjes zien. Hier gingen wel weken voorbereiding aan vooraf: het regelen van toezicht coördinatoren, looproutes en voldoende schoon trainingsmateriaal zorgen ervoor dat de kinderen veilig en met plezier kunnen hockeyen. 

Naast deze voorbereidingen, zijn ze op HCP al druk bezig met het volgende seizoen. Zo is het nieuwe vierde veld in de maak en is er weer ruimte om nieuwe leden te ontvangen. Je kunt altijd 3 gratis proeftrainingen aanvragen waardoor je goed de sfeer kunt proeven. Dus heb jij zin om te komen hockeyen bij HCP? Meld je aan of kijk voor meer informatie op de website van Hockeyclub Pijnacker.

Meer berichten