Logo telstar-online.nl
Feestje!

Twintig jaar Vrienden van Veenhage

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - In Veenhage was het feest vandaag. De stichting Vrienden van Veenhage bestaan vandaag precies 20 jaar. Ondanks alle maatregelen en beperkingen is er toch een klein feestje gevierd. Vanmorgen was er voor alle bewoners en personeel heerlijke taart. 

"Bij de lunch werden we weer allemaal getrakteerd op een broodje kroket. In de middag kwam de Free Artist Band optreden", vertelt Hennie Boshuizen - de Ronde aan Telstar Online.

"Helaas werkte het weer niet mee het bleef regenen. Daardoor is het optreden wat ingekort maar de regen en wind maakte het niet minder gezellig. Als afsluiting nog heerlijke aardbeien. Lieve vrienden van Veenhage heel erg bedankt voor alles wat jullie voor onze bewoners hebben gedaan in al die 20 jaren. Het begon met een televisie en we hebben heel wat busreizen kunnen maken dankzij jullie financiële middelen. Het laatste mega project was onze eigen rolstoelbus waar de stichting heel hard aan meegewerkt/bijgedragen heeft."

"Ook nu in de corona tijd konden we steeds een beroep op jullie doe. Van fruit tot optredens niks is jullie te veel. Wij zijn er heel erg dankbaar voor en hopen nog lang met jullie samen te mogen en kunnen werken. Van harte gefeliciteerd namens al de bewoners en personeel van Veenhage", aldus Hennie.

Meer berichten