Logo telstar-online.nl

Carolien is de heldin van Keijzershof!

  •   2024 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - In Pijnacker-zuid staat woonvoorziening ‘het Keijzershof’. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking. Nu de dagbestedingen dicht zijn, is er gelukkig dagbesteding aan huis. Dat zorgt ervoor de dat bewoners zich niet gaan vervelen en dat het werk ook gewoon door kan gaan. Carolien is één van de bewoners, ze werkt normaal bij Poortwerk in Berkel en Rodenrijs. 

Nu gaat ze bijna elke dag zwerfafval ophalen. Misschien heb je haar wel eens gezien in Pijnacker en omstreken. Gewapend met een vuilniszak en een grijper gaat ze op jacht naar zwerfafval. Dit ruimt zij netjes op, zodat de wijk er mooi uit blijft zien. Ze kan nu niet naar haar moeder, maar ze belt wel regelmatig met haar moeder. Carolien haar moeder geeft dan weer tips waar er veel zwerfafval ligt en Carolien gaat daar dan heen! 

Hoe fijn Carolien het ook vindt om lekker buiten op te ruimen, heeft ze liever dat er geen zwerfafval meer ligt. Carolien hoopt dat niemand meer afval op straat gooit maar in de prullenbak. Want daar zijn de prullenbakken voor. Heb je zelf nu ook even niets te doen? Voel je vrij om afval op te ruimen in de buurt. En zwaai als je Carolien aan het werk ziet! 

Meer berichten