Logo telstar-online.nl
Doe mee!

The Eastland Virtual Wind Orchestra zoekt deelnemers

  •   196 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - The Eastland Virtual Wind Orchestra is een muzikaal en uitdagend project waarin we met zoveel mogelijk muzikanten van de gemeenten Pijnacker Nootdorp en Lansingerland een samenspeelvideo (split screen) maken.

Of je nou wel of niet meespeelt bij een orkest, iedereen die een blaasinstrument of slagwerkinstrument bespeelt kan hieraan meedoen. Iedereen speelt thuis zijn of haar partij in en vervolgens worden alle opnames als het ware over elkaar heen geplakt waaruit een echt orkest tot stand komt. Dit project wordt extra bijzonder omdat hier ook de muzikanten van alle drie de orkesten uit onze gemeenten aan mee gaan doen, te weten Helicon uit Berkel, Harmonie Nootdorp en Excelsior uit Pijnacker. 

Het stuk dat ze gaan opnemen heet de Spring March. Als je mee gaat doen of vragen hebt, dan verzoeken we jou om een mail te sturen naar eastland@excelsiorpijnacker.nl en vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, email adres, muziekinstrument en de naam van de muziekvereniging (als je lid bent). Dan weten ze namelijk hoeveel video’s ze straks krijgen aangeleverd.

- Zie ook excelsiorpijnacker.nl

Meer berichten