Logo telstar-online.nl
Er staan er vooralsnog maar 3.
Er staan er vooralsnog maar 3.

Zeventien tweezitbankjes CulturA nog steeds niet gearriveerd: "Niemand weet waar ze zijn"

  •   1503 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - "Ik wacht al 3 weken op 17 tweezitbankjes waarvan niemand weet waar ze zijn", zo schrijft Nico Oudhof, manager bedrijfsvoering bij Bibliotheek Oostland op Twitter. De bankjes zijn een tijdje geleden online besteld voor theater CulturA in Nootdorp.

"Begin mei, zodra duidelijk was dat de theaterzaal op 1 juni met maximaal 30 gasten zou opengaan, hebben wij 20 tweezitbankjes besteld via internet. Op deze manier kunnen we goed en verantwoord aan de anderhalve meter-eis voldoen en voorkomen we dat te veel mensen te dicht bij elkaar kunnen zitten", zo legt hij desgevraagd uit.

"Binnen een paar dagen zijn 3 stuks geleverd. Daarna werd het oorverdovend stil. Het betreffende bedrijf heeft op dit moment geen Call Center omdat de medewerkers zo veel mogelijk thuis dienen te werken. Daarnaast wordt men overspoeld met bestellingen en waren er problemen met het Track & Trace-systeem", weet Oudhof.

Inmiddels is contact geweest met de leverancier en die heeft bezworen dat de rest van de bestelling tijdig zal worden geleverd. De twintig bijzettafeltjes zijn inmiddels al gearriveerd. "We maken ons dus geen zorgen en verheugen ons om op deze ludieke en ontspannen manier een mooi zomerprogramma aan te bieden. Er komen heel bijzondere initiatieven aan!", aldus Oudhof.

Meer berichten