Logo telstar-online.nl
Alle vakvrouwen zijn weer verantwoord en veilig aan het werk. (foto: Victor van Leeuwen)
Alle vakvrouwen zijn weer verantwoord en veilig aan het werk. (foto: Victor van Leeuwen)

Beauty Center Pijnacker weer open

  •   keer gelezen   Actueel

Op 11 mei is met de benodigde veiligheidsmaatregelen Beautycenter Pijnacker in de Stationsstraat weer heropend. De ‘behandelaars’ dragen mondkapjes, reinigen tussen de klanten van alles en ze nemen ruim de tijd tussen de vertrekkende klant en de volgende. De verschillende werkplekken zijn nu verder van elkaar gepositioneerd omdat de wachtruimte is verdwenen. Wachten doet de klant buiten totdat zij of hij aan de beurt is. Voor zo ver mogelijk wordt anderhalve meter afstand in acht genomen.

In Beautycenter Pijnacker zijn meerdere disciplines onder één dak te vinden. Zoals: wimperstyliste Jill van Zaanen! Irene Weerheim heeft er een kapsalon, initiatiefnemer Gwen de Keijzer zelf heeft er een nagelstudio en dat vak oefenen ook Louise Korte en Mariska Godijk uit. Felicia Vlaardingenbroek werkt er als pedicure en Azin Razaei onthaart met touw. Apple geeft ontspannende klassieke Thaise massages en Ingrid Lander heeft een schoonheidssalon.

Beautycenter Pijnacker is vorig jaar september van start gegaan en draaide steeds beter, totdat half maart corona roet in het eten gooide. De inrichting van de salon werd tijdens de sluiting nog wat verder verfraaid met een kleurrijk nieuw behang en tegelijk werd alles coronaproof ingericht, inclusief plexiglas schermen tussen de behandelaar en cliënt.

Na een aantal weken wachten en een paar dagen proefdraaien waren de vakvrouwen heel blij dat ze maandag 11 mei weer aan het werk konden. De sfeer is weer als vanouds maar natuurlijk gedraagt iedereen zich verantwoord. De openingstijden zijn iets aangepast: tussen 12.00 en 13.00 uur is de zaak dicht maar daarbuiten zijn de openingstijden heel ruim.

Beautycenter Pijnacker
Stationsstraat 16
2641 GL Pijnacker

www.beautycenterpijnacker.nl

06-41662552

Meer berichten