Afbeelding

Blije kinderen, blije ouders dankzij Humanitas Home-Start

Actueel 563 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Onlangs zijn de coördinatoren van Humanitas Home-Start op pad gegaan met 30 gevulde tasjes voor gezinnen in Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. In die tasjes zaten diverse cadeautjes zorgvuldig uitgezocht voor de verschillende leeftijden kinderen in de gezinnen.

Home-Start was aanvankelijk gestart met het organiseren van een verwenochtend voor de moeders. Door de aangescherpte coronamaatregelen kon dit niet meer doorgaan. Dankzij een gulle schenking van De Pelgrimshoeve in Zoetermeer was er extra ruimte om in deze periode iets van afleiding en plezier te bieden. We hebben veel blije gezichten van de kinderen gezien en ook ouders die zichtbaar ontroerd waren door dit onverwachte gebaar.

Home-Start is, ook in tijden van corona, beschikbaar om gezinnen (op afstand) te ondersteunen. Vrijwilligers bieden een luisterend oor, denken mee, geven steun en geven tips waar nodig. Meer weten over het aanbod van Home-Start? Neem contact op met Anke IJdens, coördinator Home-Start Pijnacker-Nootdorp. Bereikbaar op 06-13340233.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant