Lia Middeldorp en Emmy Remmerswaal van De Zonnebloem en Linsey Lindeman van De Lelie hebben voor een verrassing gezorgd.
Lia Middeldorp en Emmy Remmerswaal van De Zonnebloem en Linsey Lindeman van De Lelie hebben voor een verrassing gezorgd.

De Zonnebloem zet gasten in het zonnetje

Actueel 1.403 keer gelezen

Nootdorp - Na een zeer geslaagde spelletjesmiddag in Nové in februari, was het de bedoeling om in april met alle gasten en vrijwilligers te genieten van het samenzijn tijdens een heerlijke paaslunch. Maar helaas!

De Zonnebloem heeft te maken met kwetsbare mensen en gezien de huidige omstandigheden is besloten alle activiteiten tot 1 september te annuleren. De Zonnebloem wil haar gasten graag aangesloten houden bij de maatschappij door het bieden van sociale en recreatieve activiteiten. Maar de veiligheid en gezondheid van de gasten en vrijwilligers blijft uiteraard topprioriteit. 

Om toch de contacten te onderhouden is er door de vrijwilligers met Pasen wel iets extra's voor de gasten gedaan. Ook wordt er geregeld naar de gasten gebeld voor een praatje en wordt er naar de gasten zo nu en dan een kaartje gestuurd. Het bestuur van de Zonnebloem Nootdorp heeft onlangs alle gasten 'in het zonnetje gezet' met een chocoladezonnebloem van Chocolaterie De Lelie. Voor informatie over De Zonnebloem, bel gerust eens met 015-2220247.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant