Simon, Thandeka, Marie, Mina en Laura liepen alsnog de vierdaagse.
Simon, Thandeka, Marie, Mina en Laura liepen alsnog de vierdaagse.

Kinderen uit Koningshof lopen alternatieve vierdaagse

Actueel 1.228 keer gelezen

Simon, Thandeka, Marie, Mina en Laura uit de Pijnackerse wijk Koningshof hebben afgelopen week een alternatieve Avondvierdaagse gelopen. Vanwege de coronamaatregelen gaat de meerdaagse wandeltocht helaas niet door.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag liepen de kinderen een route van vijf kilometer, uiteraard op gepaste afstand van elkaar en hun ouders. Alhoewel ze natuurlijk veel liever de echte Avondvierdaagse hadden gelopen met al hun vriendjes en vriendinnetjes van school, waren ze blij dat ze het wandelen toch niet helemaal hoefden te missen. Nadat ze iedere dag een sticker voor hun stempel kaart hadden verdiend, ontvingen ze op vrijdag een echte medaille.

De Avondvierdaagse in Pijnacker en Delfgauw zou dit jaar plaatsvinden van 25 mei tot en met 29 mei. Stichting Wandelevenementen Pijnacker liet eerder weten dat de editie van dit jaar is afgelast. Ook de Nootdorpse vierdaagse gaat niet door in juni. Wandelsportvereniging SDS Den Haag, die de Nootdorpse tocht organiseert, heeft een nieuwe datum op de kalender geprikt. "Onder voorbehoud van overheidsmaatregelen zal de Avond4daagse van Nootdorp van 28 september tot 1 oktober 2020 gehouden worden", staat op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant