Afbeelding

Bloemen voor ouderen Pijnacker-Nootdorp

Actueel 1.893 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Op Koningsdag vond een heel leuke actie plaats: door de Facebookgroep Heel Pijnacker-Nootdorp Helpt, samen met Zorgkwekerij Bloei, de Lions Club van Pijnacker Nootdorp waren er 640 mooie oranje Orchideeën beschikbaar gesteld voor de oudere medeburgers van onze gemeente. 

In alle vroegte waren ze door de Oranjeorganisaties van Pijnacker-Nootdorp opgehaald op een centrale plaats, waarna ze werden overgebracht naar locaties in Oude Leede, Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp. Vrijwilligers zorgden voor de verdere verspreiding van deze bloemen. Dit keer waren de aanleunwoningen van de verzorgingshuizen en woningen op adressen, die bij Heel Pijnacker-Nootdorp Helpt bekend zijn, aan de beurt.

De reacties waren hartverwarmend. Iedereen was blij met de kleine gift en wilden er ook graag even een praatje aan vastknopen. Daar werd dan ook vaak even tijd voor gemaakt om te horen hoe het gaat en hoe deze Koningsdag verder zouden worden gevierd. Dat waren in sommige gevallen ontroerende verhalen, waaruit geconcludeerd kan worden dat deze actie goed opgezet en uitgevoerd is. 

Uiteraard werd ook in de bijzondere tijd door iedereen met de Corona maatregelen rekening gehouden: voldoende afstand, geen contact, soms met handschoentjes. Dit mocht zeker het enthousiasme voor de verrassing in de weg staan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant