Afbeelding
VIDEO

Optredens Keine Ahnung wunderbar

Actueel 1.145 keer gelezen

Pijnacker - Op Woningsdag heeft Keine Ahnung een tweetal optredens verzorgd.Het eerste optreden was nabij de Kuyperlaan waar veel senioren wonen. Het tweede optreden was in de Oranjehof waar mensen beschut en beschermd wonen.

Het waren twee ontzettende leuke optredens met veel enthousiast publiek. Er werd weer veel meegeklapt en zelf polonaise gelopen. In het Oranjehof mocht het publiek zelfs meespelen en waagde een paar waaghalzen om op de grote trom slaan en dat ging ze goed af. 

Beide Tiroler-optredens werden afgesloten met een Oer Hollandse Medley (Holland Jubelt) met bekende traditionele Oud Hollandse meezingers zoals Oranje Boven en Lang zal hij Leven. "Hiermee hebben we hopelijk eraan kunnen bijdragen dat wij ondanks de corona crisis toch voor een beetje Koningsdag gevoel hebben kunnen zorgen", zegt Edwin Janse.


Edwin: "In het kader van Koningsdag en dat Muziekvereniging Excelsior helaas niet kan optreden dit jaar, hebben we een leuke film gemaakt, bestaande een een compilatie van 10 jaar Excelsior. Dan kan heel Pijnacker alsnog vanuit huis van onze muziek genieten."

Je ziet onder meer fragmenten van Maestro (Sjaak Oudshoorn en Marco Filippo) en het Raadhuispleinpleinconcert van 10 jaar geleden.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant