Het team op gepaste afstand van elkaar en de bezoekers.
Het team op gepaste afstand van elkaar en de bezoekers.

Bromelia's Hoefslag voor KWF nog tot zaterdag te koop

Actueel 962 keer gelezen

Pijnacker - Kweker Edwin van der Lans spreekt van een mooi succes in een moeilijke tijd. De tuinder verkoopt al zijn planten voor het goede doel.

De prachtige bromelia's worden amper meer afgenomen vanwege de coronacrisis. Weggooien gaat helemaal tegen de natuur in van deze tuinder en zijn team. Hij besloot daarom alle planten te verkopen aan particulieren en het hele geldbedrag te schenken aan het Kankerfonds (KWF).

Afgelopen zaterdag was er bij zijn bedrijf aan de Hoefslag 1 in Pijnacker een heuse drive thru georganiseerd. "Helemaal veilig volgens de regels van het RIVM", benadrukt Edwin. "De gezondheid van de mensen staat voorop." Bezoekers konden zelf een tray met bromelia's pakken en deze digitaal afrekenen. "En dat is goed gedaan én gegaan! Er zijn duizenden euro's opgehaald. Sommige mensen hebben echt hele hoge, mooie bedragen gedoneerd! Maar elke euro is sowieso welkom! Daarom gaan wij nog even door met de verkoop aan de weg voor het goede doel." 

Tot en met zaterdag kunt u nog een prachtige tray met bromelia's halen aan de Hoefslag nummer 1. U bepaalt zelf hoeveel geld u vervolgens schenkt aan het KWF. Dat kan digitaal. Op een later moment zullen wij het totale bedrag bekend maken in deze krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant