Het pensioen van Ed is groot nieuws op de schermen in de winkel.
Het pensioen van Ed is groot nieuws op de schermen in de winkel.

Ed van Expert gaat een beetje met pensioen

Actueel 2.032 keer gelezen

Zo'n vijftien jaar heeft Ed Schover gewerkt bij Expert in Pijnacker en Berkel. De vrolijke verkoper gaat met pensioen, althans: een beetje. Hij blijft nog twee dagen per week in de winkel werken. Ed wil Expert niet missen en Expert de 66-jarige Ed al helemaal niet.

"Het is een rasverkoper", zegt Expert-baas Jeroen van Dongen. "Wanneer ik aan Ed denk, dan komen meteen de woorden plezier, enthousiasme en vakkennis in mij op." Van Dongen heeft nog wel een mooie anekdote over Ed. "Ik zweer je dat hij nog nooit 1 dag ziek is geweest. Echt nooit. Alleen toen ik hem net had aangenomen, meldde hij zich ziek. Hij lag drie dagen in de lappenmand... ik dacht nog even wat krijgen we nu, maar het bleek de eerste en de laatste keer", lacht Jeroen. "Het is echt een wereldvent. Alle klanten lopen met hem weg, omdat hij gewoon eerlijk, normaal en oprecht is. Hij denkt altijd in oplossingen." 

Ed is geen man van extreme vakanties of rariteiten. "Hij kan nu nog meer gaan genieten van zijn kleinkinderen, dat vindt hij prachtig", zegt Jeroen. Op de vrijdag en zaterdag is Ed voorlopig nog aan de slag, want 66 is het nieuwe 55! Mocht je Ed willen feliciteren met zijn pensioen, dan kan dat door een kaartje in de winkel af te geven of hem op vrijdag of zaterdag gewoon even met anderhalve meter afstand uiteraard, een duimpje omhoog te geven. Namens alle klanten: Ed, je bent een kanjer!

Expert Pijnacker - Winkelcentrum Ackershof 17/18 Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant