Afbeelding

Na grote berenactie: zet een biertje voor je raam!

Actueel 4.053 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De actie 'zet een beer voor je raam' is een enorm succes geworden. Heel Pijnacker-Nootdorp deed bijkans mee met een lieve, schattige knuffelbeer voor het raam.

De actie waaide over uit het buitenland waar kinderen ook noodgedwongen thuiszitten en alleen voor een frisse neus een rondje mochten lopen. Om kinderen toch te motiveren, werd een geweldige speurtocht uitgezet om tijdens een blokje om zoveel mogelijk beren te vinden. Cartoonist Gerard Nijboer van Geraphic Studio uit Pijnacker brainstormt elke week met de redactie van deze krant over een komische, gevatte, scherpe cartoon. Toen wij opperde iets met de beren te doen, zei hij: "Zet een bier voor je raam!"

Lokale horeca steunen
Zo gezegd, zo gedaan. We gaan vandaag daarom van start met een nieuwe actie; speciaal voor de mensen die de lokale horeca ontzettend missen en deze een zeer warm hart willen toedragen. Kortom: zet een bier voor je raam! Om het nog leuker te maken voor de volwassen speurtochtlopers, maakt een bijzonder speciaal biertje voor je raam het natuurlijk extra spannend voor de dorstige drinkers in Pijnacker-Nootdorp!

Geen 1 aprilgrap
De redactie van deze krant vond het dit jaar niet gepast om een 1 april-grap uit te halen, maar hoopt dat deze stunt aanslaat en heel het dorp zo laat zien dat ze de lokale horeca steunen.

Bestel een lekker lokaal biertje
Heb je geen bier in huis om voor je raam te zetten of gewoon dorst? Bestellen van heel wat soorten speciaal biertjes kan onder andere via grandcafededrieheeren.nl. Staat je biertje voor het raam? Maak een foto en mail deze naar redactie@telstar-uitgeverij.nl of WhatsApp: 06-28792157.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant