Afbeelding
Ingezonden

Geef je gewonnen Postcode Loterij geld weg!

Actueel 49.125 keer gelezen

Nootdorp - Binnenkort zullen alle deelnemers van de postcodeloterij met de postcode 2631 500.000 euro mogen verdelen. Een dorpsgenoot heeft daar een mening over. Ze deelt hem via Telstar Online.

"Mijn moeder heeft ook gewonnen. Toen ik naar een vriendin, die ook in de postcode 2631 woont en meedoet aan de Postcode Loterij, stuurde dat we wéér een geldbedrag mogen verdelen, zei zij dat ze zich schuldig voelde dat onze ouders steeds geld winnen, terwijl er zoveel mensen zijn die nu geld kwijtraken."

"Daardoor kregen wij het idee om een oproepje te doen om aan iedereen die binnenkort een geldbedrag wint te vragen of zij het geld zouden willen doneren. Hoe vreselijk is het bijvoorbeeld als het coronavirus in een vluchtelingenkampen uitbreekt: doneren kan via  deze link . Maar deze twee doelen lijken mij ook geschikt en betrouwbaar:  voedselbankennederland.nl  en  rodekruis.nl . En een bloemetje, een voucher, of een take-away maaltijd kan je er natuurlijk ook van kopen, zodat je zelf nog iets aan je gewonnen geld hebt en lokale ondernemingen steunt."

Update 24-3
De initiatiefneemster is ontzettend geschrokken van de felle, soms zelfs hatelijke reacties op haar ontzettend goed bedoelde vrijblijvende voorstel en suggestie. Haar naam is daarom vanaf nu geanonimiseerd. Wij verzoeken iedereen een beetje respect te hebben voor elkaars mening en niet meteen digitaal iemand zo af te branden. Wees een beetje lief voor elkaar. Zeker nu!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant