Afbeelding

Bericht van kerkenraad Nootdorp

Actueel 1.877 keer gelezen

Nootdorp - De kerkenraad van de wijkgemeente Nootdorp heeft besloten dat de kerkdiensten de komende weken wel doorgaan maar zonder gemeenteleden. Er zal een voorganger, een ouderling en een diaken/kerkrentmeester aanwezig zijn en daarnaast de koster, pianist en een beamist.

De zondagse kerkdienst wordt in ieder geval uitgezonden op Ziggo kanaal 43 en via www.pwnootdorp.nl en www.kerkomroep.nl. De dienst begint om 10.00 uur en zal rond 11.00 uur afgelopen zijn.

Er zal geen orgelbegeleiding zijn aangezien onze vaste organist helaas niet beschikbaar is. In een aantal gevallen zal voor pianobegeleiding en/of muziek gezorgd worden. In een aantal gevallen zal er gebruik gemaakt worden van YouTube filmpjes/muziek. Weeknieuws blijft verschijnen en zal in iedeer geval op de website www.pwnootdorp.nl gepubliceerd worden. Door alle beperkingen is dit een van de weinige middelen om actuele informatie uit te wisselen en de kerkelijke gemeente op de hoogte te houden. Wil men Weeknieuws toch als gedrukt exemplaar ontvangen dan kan contact opgenomen worden met Henk Rolvink, 015 310 8117.

Collecten doen we via een oproep om een gift over te maken naar het rekeningnummer van de kerk NL43 RABO 03 47 10 05 89 t.n.v. Protestantse Gemeente Nootdorp-Ypenburg met de mededeling voor welke collecte de gift bedoeld is. Het idee is om de opbrengst te verdelen over de drie doelen die gemeld zijn in Weeknieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant