Afbeelding

Ronde van Pijnacker gaat niet door

Actueel 1.895 keer gelezen

Pijnacker - Het wielercomité Stichting Ronde van Pijnacker heeft besloten de 63e editie van de wielerronde te annuleren.

 "Het Corona virus raakt ons allemaal. Maar het raakt vooral de ondernemers in Nederland en ook die in Pijnacker-Nootdorp. De wielerronde bestaat dankzij deze ondernemers, u als trouwe sponsor. Zonder uw bijdrage is het niet mogelijk dit jaarlijks terugkerende wielerfeest te organiseren", zegt Andre Remmerswaal.

De (financiële) voorbereiding voor de wielerronde start rond deze periode. "Wij als comité vinden het niet gepast om nu bij u, de sponsoren, aan te bellen. In deze periode vinden wij het prettig om persoonlijk contact te hebben met de sponsoren. Zo is het de afgelopen jaren gebruikelijk dat wij bij u langs komen. Wij als organisatie hebben een verantwoordelijkheid naar u maar ook naar onze eigen mensen. In goed overleg en met een zwaar hart hebben wij daarom besloten de ronde, die gepland stond op 15 augustus 2020, te annuleren", vervolgt hij.

 "Dit betekent niet dat wij stil zitten. De 63e Ronde van Pijnacker krijgt volgend jaar een nieuwe datum: 21 augustus 2021. Het comité zet zich volledig in om daar een extra groot feest van te maken. Wij hopen dat de crisis zo snel mogelijk voorbij is en dat u deze in goede gezondheid doorstaat."

Voor meer vragen kunt u terecht bij de voorzitter van het Comité Ronde van Pijnacker: Andre Remmerswaal: andre@rondevanpijnacker.nl of telefoon: 06 - 5579 4507

Voor het laatste nieuws kunt u terecht op www.rondevanpijnacker.nl of www.facebook.com/rondevanpijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant