Afbeelding

SKOP, Octant en Skippy gaan samenwerken

Actueel 1.887 keer gelezen

Pijnacker - Schoolbesturen SKOP en Octant en kinderopvang SkippyPePijN slaan in het gebied Pijnacker-centrum en Pijnacker-Noord de handen ineen! Vanaf maandag 23 maart werken de drie organisaties samen om de opvang en het thuisonderwijs voor kinderen van ouders in vitale en cruciale functies te regelen.

Opvang wordt gecombineerd met het begeleiden van het ‘onderwijs op afstand’; SkippyPePijN verzorgt de opvang en het begeleiden van het thuisonderwijs wordt op de Wombat-locatie aan Goudenregensingel 27 ingevuld door leerkrachten en onderwijsassistenten van SKOP en Octant. 

Kinderen vanaf groep 3 kunnen op de opvang hun huiswerk maken en worden daarbij van 9.00 tot 12.00 uur ondersteund door een onderwijs medewerker vanuit SKOP en vanuit Octant. Kinderen uit groep 1 en 2 krijgen een activiteitenaanbod. Om 12.00 uur wordt er samen geluncht en in de middag biedt SkippyPePijN een divers activiteitenprogramma aan voor alle kinderen.

De drie organisaties zijn blij dat het gelukt is om de combinatie van opvang en onderwijs op deze korte termijn te realiseren. SKOP, Octant en SkippyPePijN hopen op deze manier zo goed mogelijk voor de kinderen te kunnen zorgen in deze moeilijke tijd, zodat de ouders in de cruciale en vitale sector hun werk kunnen doen. Samen staan we sterk!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant