Robert Das van Sensitest.
Robert Das van Sensitest.

Sensitest uit Delfgauw levert Corona Sneltest aan ziekenhuis

Actueel 14.532 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Sensitest uit Delfgauw levert momenteel nieuwe sneltesten voor het Corona virus aan ziekenhuizen, artsen en zorginstellingen. Deze nieuwe coronatest heeft als voordeel dat de testuitslag in vijftien minuten bekend is.

"De test wordt afgenomen door een druppeltje bloed in de testcassette te doen. In de test wordt direct gemeten of de patient antistoffen heeft aangemaakt tegen het coronavirus. Daardoor kun je vaststellen of de patient kortgeleden in contact is gekomen met het virus of al weerstand heeft opgebouwd tegen het virus", legt Robert Das van Sensitest uit.

De coronatest van Sensitest reageert op beide antistoffen. Het product is momenteel in kleine hoeveelheden beschikbaar voor professionele gebruikers. Deze test is niet geschikt voor thuisgebruik en zal daarom niet bij de drogist komen liggen. Voor meer informatie over dit product check: sensitest.nl.

Sensitest is groothandel in zwangerschapstesten en ovulatietesten. Sensitest levert zelftesten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en ook particulieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant