Logo telstar-online.nl

Topdrukte bij L-Arcobaleno!

  •   3422 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Bij ijssalon L-Arcobaleno in de Dorpsstraat gingen donderdag voor het eerst weer de deuren open. Onze dorpsgenoten konden niet wachten, zo bleek. Het was direct superdruk in de gezellige ijswinkel.

Sinds 1997 maakt L-Arcobaleno op ambachtelijke wijze heerlijk romig ijs van een bijzondere kwaliteit. Al het ijs wordt bereid met de beste ingrediënten, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast de ijsjes in een beker of een hoorntje hebben ze ook Noachs Ark ijsjes. Bijzondere creaties met toevoeging van allerlei lekkers zoals appeltaartvulling, brownies of chocolade cookies.

"Noachs Ark en de regenboog horen bij elkaar. God vroeg aan Noach om een grote boot te bouwen, de Ark. Daarin mocht hij zijn familie meenemen en van alle dieren een mannetje en een vrouwtje. Daarna ging het heel hard en heel lang regenen. Maar Noach, zijn familie én de dieren waren veilig in de Ark. En toen de aarde weer genoeg droge plekken had, kon iedereen weer naar buiten", vertelt ijsboer John van L-Arcobaleno.

"Bij L-Arcobaleno hebben we ook een Ark van Noach. In Noachs Ark vind je allemaal hele speciale ijsjes, met vrolijke dierennamen. Zoals de Bruine Beer, de Witte Zwaan en de Banaan Chimpansee. Maar we hebben ook een Appeltaart Vlinder, een Fruitig Roodborstje en een Fluweel Konijn. En nog veel meer. Dat zijn niet zomaar ijsjes. Om te beginnen zijn ze groot en héél lekker. In een grote hoorn of, als je dat makkelijker eten vindt, in een grote beker. Niet alleen ijs, maar ijs met allerlei lekkers erbij", aldus John.

Meer berichten