Afbeelding

Lokale kunstenaars: doe mee aan De Verbeelding

Actueel 1.027 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Schilder of boetseer je? Doe je aan fotografie, beeldhouwen of maak je kunst van hout, textiel of glas? Je kunt het zo mooi of vreemd niet bedenken; dit jaar kun je als amateurkunstenaar uit Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede weer exposeren tijdens De Verbeelding op 26 en 27 september.

Inschrijven kan nu! Je kunt meedoen met bijvoorbeeld houtsnijwerk, sieraden, glaskunst, beeldhouwwerken, foto’s, keramiek, etsen, airbrush, schilderwerken, tekeningen, je kunt het zo gek niet verzinnen. Deze bijzondere lokale expositie wordt op twee locaties gehouden: in de bibliotheek van Pijnacker en in het Parochiehuis van de Bartholomeuskerk in Nootdorp. 

Waar moeten de inzendingen aan voldoen? Inzendingen moeten dateren uit 2018, 2019 of 2020. Deelnemers moeten inwoners zijn van de gemeente Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw. 

Meld je vóór 1 augustus 2020 aan via info@deverbeelding.nu! Er is nog plaats! Kijk ook eens op de Facebookpagina van De Verbeelding of op Twitter. En vind je het leuk mee te denken over De Verbeelding en/of hand en spandiensten te verrichten bij deze leuke club creatieve mensen, dan kun je natuurlijk ook mailen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant